Kemal Cantayan İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerimizi;Milletin kültürel,manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş ; Atatürkçü, Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş;Ruh , beden ve zihin yönünden sağlıklı ;Doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren; Dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış;Kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektedir.

Misyon: Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, öğrenme isteği kazanmış, üst düzeyde öğrenme isteği duyan, Özgür düşünen, kendine güvenen sorunlarını çözebilen başkalarının haklarına saygılı sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, yaşamın içindeki güzellikleri güzel sanatlarda bulan , Öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: .

Saatler: 08.30-15.00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 1 - Var (Kullanım dışı)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05303296757

Belgegeçer - (530) 329 6757

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kemalcantayanio.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞIARGIT MAH. AŞAĞIARGIT KÜME EVLERİ VAN MURADIYE KEMAL CANTAYAN ILKOKULU VE ORTAOKUL BLOK NO 44 İÇ KAPI NO 1 MURADİYE / VAN

Öğretmen :7
Öğrenci :120
Derslik :4
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1250
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri -

Adres - AŞAĞIARGIT MAH. AŞAĞIARGIT KÜME EVLERİ VAN MURADIYE KEMAL CANTAYAN ILKOKULU VE ORTAOKUL BLOK NO 44 İÇ KAPI NO 1 MURADİYE / VAN

Ulaşım Servis ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz kırsal kesimde olup Muradiye ilçe merkezine 8 km, Van il merkezine ise 90 kilometre mesafededir.